Crowdfund en donaties

Crowdfund
Het zou fijn zijn als alle ouderen mee kunnen doen met de workshops. Het is zo belangrijk voor hun welzijn en gezondheid. Vanwege de bezuinigingen in de zorg is er steeds minder ruimte voor creatieve activiteiten. Er zijn tehuizen waar dit nog maar summier mogelijk is. Om te kunnen zorgen dat alle mensen mee kunnen doen start ik met een crowdfund actie. De mensen die in een tehuis wonen waar geen budget voor dit soort activiteiten is wil ik op deze manier kunnen bereiken.

U kunt al een tehuis steunen voor € 80 per keer. Het tehuis betaalt dan nog alleen per deelnemer €5. In ruil daarvoor kunt u 10% korting krijgen bij uw eerstvolgende deelname aan een workshop, of een bestelling van een gelegenheidsbloemstuk, rouwbloemstuk of iets in overleg.

U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via een maandelijkse nieuwsbrief. ( Schrijf u in voor de nieuwsbrief via dit formulier)

Ruilen of doneren
Bent u niet meteen in de gelegenheid om een workshop te steunen, dan kunt u helpen door het bruikbare groen uit uw tuin na het snoeien niet weg te gooien, maar een 2 e leven te geven. Zo kunnen de inkoopkosten minder worden voor de ouderenworkshops. In elk jaargetijden is er wel wat in de tuinen te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan coniferen- en dennengroen, prunusblad, bloesemtakken, wilgenkatjes, kronkelhazelaar takken, Hortensiabloemen, Skimmiabloemen, maar ook dennenappels, sierappeltjes en ga zo maar door. Er is zo veel bruikbaars in de natuur, teveel om op te noemen; denk ook aan uitgebloeide bloemen die een mooie vorm hebben in najaar en winter.

Wat ik ook kan gebruiken zijn mooie vazen, potten en bakken, uiteraard heel en bruikbaar voor workshops. Het gebeurt vaak dat deze in de kelder of schuur belanden. Geef ze een 2 e leven bij Emmy’s Groene Wereld

Hebt u interesse in het steunen van een workshop of het doneren van groen of bakken/ potten/ schalen? (Neemt u contact op via het contactformulier.)

Lepelaarstraat 49, 3742 XG Baarn, 06-24454401
info@emmysgroenewereld.nl

Deel Ons

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.