Over mezelf

pasfoto compIk ben Emmy Schaap- Blauw, mei 1958 geboren.

Vanaf 1977- 1995 ben ik bloemist geweest:

1977-1984 in Loosdrecht

1984-1995 in Baarn

Ik heb mijn vakdiploma behaald in 1977 op het MBO 4 te Aalsmeer. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan in het bloemenvak gedurende al die jaren. Mijn specialiteit is dat ik emoties kan verwoorden met bloemen en op de persoon af kan werken, hiermee onderscheid ik me van anderen.

Nadat ik gestopt ben als bloemist ben ik via allerlei omwegen zoals leidinggevende bij een schoonmaakbedrijf en beheerder van een kerkelijk centrum, terecht gekomen in de zorg. Ik heb 9 jaar in de zorg gewerkt. Ik heb veel meegemaakt en allerlei soorten werkzaamheden gedaan. Eerst als assistent helpende en later als facilitair coördinator en secretarieel medewerker.

Ik ben tevens ervaringsdeskundige in allerlei situaties van zorg omdat ik al jaren Mantelzorger ben. Denk hierbij aan allerlei organisatie rondom de patiënt, zoals begeleiding thuis, in - en naar het ziekenhuis en persoonlijke verzorging, maar ook administratie, planning en communicatie met derden. Ik heb met de ziektebeelden zoals dementie, kanker, niet aangeboren hersenletsel en persoonlijkheidsstoornissen te maken gehad.

Ik ben zorgzaam en heb het hart op de goede plaats en ben graag bezig met mensen en hun welzijn. Ik ben voor het behoud van de natuur. Ook wil ik gebruik gaan maken van de nieuwe deelmaatschappij en ga ik graag verspilling tegen. Onze dochter heeft op de vrije school gezeten, waar ik jaren in de pluktuin van de school biologisch dynamisch getuinierd heb. Mijn schoonmoeder heeft in een antroposofisch verpleeghuis gewoond. Bij beiden ben ik in aanraking met de antroposofie gekomen en ben ik in mijn hart geraakt door de filosofie van hoe ze tegen het leven aankijken en er mee omgaan.

De opgedane kennis en ervaring in al mijn afgelopen levensjaren wil ik gaan gebruiken in mijn missie. Tevens heeft het overlijden van mijn vader me weer dicht bij mijn passie gebracht, het bezig zijn met de natuur en bloemen. Ik wil weer gaan werken vanuit mijn hart. Ik wil het welzijn van mensen helpen verbeteren, ze trots op zichzelf laten zijn, ze bewuster maken van al het moois in de natuur en mijn enthousiasme delen. Ook ben ik in staat om mensen te helpen ontzorgen en zo van overleven naar leven te komen. Ik ben een multifunctioneel mens en als ik met allerlei goede dingen bezig ben, dan ben ik op mijn best!

Lepelaarstraat 49, 3742 XG Baarn, 06-24454401
info@emmysgroenewereld.nl

Deel Ons

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.