Aanbevelingen

“Emmy Schaap werkt sinds enige tijd als vervangend mantelverzorgster bij mijn hoog-bejaarde moeder. Zij doet dit met veel inzet,enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel, toewijding en met een groot praktisch inzicht. Mijn moeder is erg blij met haar en ik ook. Ze houdt mij goed op de hoogte en denkt mee. In korte tijd is mijn moeder opzienbarend opgeknapt dankzij de goede (eet)tips van Emmy. Ook was zij het die signaleerde dat mijn moeder misschien wel verward was door een blaasontsteking. Na een antibioticakuur knapte ze zienderogen op. Ik kan daarom Emmy van harte aanbevelen als vervangend mantelverzorgster.”
https://www.linkedin.com/in/tanja-dekker- 26b5322b/


“Emmy is iemand die zich snel een onbekende omgeving eigen maakt. Ze zorgt dat haar taken worden ingevuld en is altijd bereid tot een stapje meer. Op deze manier is zij vaak breed inzetbaar zeker zodra ze iets langer in dezelfde omgeving functioneert. Daarbij schuwt ze niet van het nemen van verantwoordelijkheid voor de uitvoering en resultaten van het werk. Kortom iemand waarop je kunt bouwen.”
https://www.linkedin.com/in/brianmmulder/


“Ik heb Emmy leren kennen als doortastend, een aanpakker met relativerings vermogen en prettig in het contact. Ze heeft respect en aandacht voor de ander en kan zich in veel situaties aanpassen omdat ze goed aanvoelt wat er speelt en wat anderen nodig hebben. Bovendien heeft ze veel kennis van zaken wat betreft zorg en welzijn, kan mensen voor zich winnen en is ook in staat zelf hulp te vragen.”
https://www.linkedin.com/in/broek-ella- 20a1b24b/

Lepelaarstraat 49, 3742 XG Baarn, 06-24454401
info@emmysgroenewereld.nl

Deel Ons

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.